DE reden om niet voor andere schildersbedrijven te kiezen

zederik schildersbedrijven afwerkbedrijf behanger glaszetter schildersbedrijf-leerbroek-leerdam garantie

Uitgebreide inspectie

Een goede voorbereiding is het halve werk. "Maar dat weet iedereen" zeg je dan. Toch zijn er schilderbedrijven die soms tijd proberen te winnen in de voorbereiding en hanteren - het veel plamuren weinig schuren -  van een project. 

Volgens ons is het cruciaal om genoeg tijd vrij te maken voor een uitgebreide inspectie en een gesprek met u. kleine timmerwerken kunnen wij ook zelf voor u doen. en door onze jarenlange samenwerking met andere bedrijven kunnen wij bijna alle klussen voor u klaren , onderhoud en nieuw .

ook zijn wij voorzien van alle vakdiploma's dus geen "beunhazen"

uw wensen, en welke materialen er gebruikt gaan worden, staan centraal. Zo kan goed worden ingeschat welke verf en andere hulpmiddelen er nodig zijn om het beste resultaat voor u neer te zetten.

wij werken uitsluitend met professionele producten zoals Sigma , Boonstoppel en Nelf.

 

Schildersbedrijf Schaap

Verfklaar maken

Schilderen doe je voor een mooi eindresultaat. Niet om andere objecten onbedoeld van een andere kleur te voorzien. Daarom is erg belangrijk om meubels en voorwerpen die mogelijk een verdwaalde druppel kunnen opvangen te verplaatsen. Mocht dat niet mogelijk of wenselijk zijn dan dekken wij ze goed af met plastic. 

Vervolgens worden alle randen netjes afgeplakt en richten we ons op de ondergrond. Mochten er lekkages, putten, scheuren en/of bobbels zijn, dan worden deze eerst verholpen. Dan wordt de ondergrond stofvrij gemaakt zodat de verflagen optimaal kunnen hechten.

Schildersmateriaal

Juiste materialen & methodes

Iedere klus is weer anders. Het daadwerkelijke schilderen begint daarom met het kiezen en inkopen van de juiste soorten verf en hulpmiddelen.

Als het voorwerk gedaan is wordt er eerst een tussenlaag aangebracht. Hierdoor hechten de andere verflagen het beste en gaat het schilderwerk langer mee.

Na de laatste laag aangebracht te hebben moet het werk drogen. Een mooi moment om u te adviseren over toekomstig onderhoud.

Schildersbedrijven

Nette afronding

Natuurlijk wilt u niet in een chaos achterblijven. Wij ruimen alle spullen die we verplaatst en gebruikt hebben ook weer voor u op.

Tape wordt verwijderd en mochten er toch ongewenste verfspatten worden ontdekt, dan worden deze weg geboend. Het bouwplastic wordt weggehaald en alle meubels zullen weer netjes op hun oude stekje te vinden zijn.

U merkt bijna niet dat er iemand is langs geweest! Behalve dan dat alles er weer als nieuw uitziet. Als u daarna nog verzoeken heeft horen we ze graag. We zorgen ervoor dat wij uw huis in topvorm achterlaten.