Het geheim van superstrakke behangwerken

Schildersbedrijf A Schaap kan meer dan superstrak schilderwerk afleveren. Wilt u iets anders op de muur? Ook voor superstrakke behangwerken bent u bij ons aan het juiste adres. Het geheim? Dat ontdek je door te leren van generatie op generatie. Wij zijn een echt schilders-geslacht dat van grootvader op vader op zoon is overgebracht, en dat al sinds 1928! De huidige generatie werkt daarom met kennis die voorkomt uit al meer dan 33 jaar ervaring. En dat zie je terug, ook in ons behangwerk.

Meer informatie

Professioneel behangen in Leerbroek

Niet alleen ons schilderwerk is vlekkeloos, ook wanneer we behangen nemen we de tijd voor een goede voorbereiding om uiteindelijk tot een geweldig eindresultaat te komen. Om tot de gladste behangwerken te komen is het aan te raden om het volgende in acht te nemen:

  • Putten, scheuren en bobbels in de muur wegwerken;
  • De ondergronden stofvrij maken;
  • De juiste materialen inkopen en gebruiken.
Een afspraak maken

Behangwerken door Schildersbedrijf A Schaap

Behangen is niet ieders favoriete klus, en goed en glad behangen is al helemaal niet eenvoudig. Heeft u daar hulp bij nodig, dan kunnen wij u daar goed mee helpen. Zowel in de voorbereiding, inkoop en uitvoering kunnen wij u adviseren en ondersteunen. Het resultaat? Strakke behangwerken zonder naden. Iets waar u nog lange tijd met plezier tegen aan kan kijken.

Heeft u een kleine of grote behangklus, vragen over onze werkwijze of interesse in ons werk? We helpen u graag! Neem contact op met Schildersbedrijf A Schaap via 0345 - 59 94 95 of 06 - 40 23 68 65, of stuur ons een e-mail.