Glaszetter gezocht? Gevonden! Ontdek de voordelen van Schildersbedrijf A Schaap

Een nieuwe ruit laten zetten in omgeving Leerbroek? Of het nou is vanwege lekke ruiten of gewoon betere isolatie, ook voor het zetten van glas bent u bij ons aan het juiste adres. Onze veelzijdige vakmensen helpen u graag. 

Meer informatie

Meer dan alleen schilderen: Schildersbedrijf A Schaap plaatst ook diverse soorten glas in Leerbroek

Een bal door de ruit, of door een andere oorzaak een gebroken ruit? Ook uw glasschade kunnen wij verzorgen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het vernieuwen van uw kozijnen, wat wij uitvoeren in samenwerking met gerenommeerde en gecertificeerde bedrijven voor een glashelder eindresultaat.

Maak een afspraak

Dat stapje extra

Wanneer wij een nieuwe ruit zetten of repareren, openbaren zich geregeld ook andere complicaties. Opeens blijkt dat er toch wat houtrot aan uw glaslatten of in de sponning zit, of er zijn problemen met de kitranden van de andere ruiten. Deze worden altijd gesignaleerd en in overleg met u wordt er besloten of en ook hoe we dit voor u kunnen verhelpen. Uiteraard wordt alles helder in een offerte aan u voorgelegd.

Wij adviseren u graag en zoeken samen met u naar een oplossing. Het liefst lossen we alles ter plekke voor u op, maar in sommige situaties zijn wij niet de juiste partij om u te helpen. Denk bijvoorbeeld aan reparaties aan uw dak of dakgoot. Kunnen wij het wel ter plekke voor u oplossen, dan gebeurt dat altijd in samenspraak met u.